Volgende

Emma Heesters Boeken

Bekend van TV

Emma Heesters boeken?

Via StudentEvent kun je Emma Heesters boeken.

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker gingen haar views en volgers ineens door het plafond! Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard. Zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al ruim 2 miljoen volgers.

Daarnaast was Emma te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ in 2019. Eind 2019 scoorde Emma samen met Rolf Sanchez een hit met de track Pa Olvidarte. Het nummer is inmiddels miljoenen keer gestreamd en Emma en Rolf bereikten hiermee ook de platina status. Ook haar solo nummer Waar kom jij vandaan en het nummer Loop niet weg in samenwerking met Tino Martin en Kris Kross Amsterdam zijn top-40 hits geworden.

Emma Heesters boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Emma Heesters op te vragen! Naast het boeken van Emma Heesters denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. 

Emma Heesters