Volgende

Phalerieau Boeken

Bekend van TV

Phalerieau boeken?

Via StudentEvent kun je Phalerieau boeken! Toen Valerio Zeno in 2007 de wereld van DJ instapte, besloot hij zichzelf neer te zetten als een trouwe eclectric DJ. Hij veranderde de eerste en laatste letter van zijn naam en zo ontstond Phalerieau!

Phalerieau speelt een gebalanceerde combinatie van HipHop, R&B, House en 80’s music. Al snel bewees hij een echte DJ te zijn die niet vanwege zijn status staat te draaien, maar vanwege zijn skills en plezier. Zijn verrassende selectie van tracks is een muzikale vertegenwoordiging van humor en creativiteit die Phalerieau bezit. Zijn harde werken heeft ervoor gezorgd dat Phalerieau inmiddels verschillende stages heeft gerockt! Van festivals zoals Solar en Mysteryland tot clubs zoals Paradiso en Jimmy Woo!

Voor zijn gigs in de toekomst, heeft Phalerieau zijn krachten gebundeld met MC Alainde Lon. Deze energieke rebel uit Rotterdam zorgt voor een extra dikke laag entertainment, bij een al bestaande coole performance met zijn gevoel voor humor, stijl en originaliteit!

Naast het boeken van Phalerieau denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.
Phalerieau boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Phalerieau op te vragen!

Phalerieau