Volgende

Franky Rizardo Boeken

Club/house

Franky Rizardo boeken?

Via StudentEvent kun je Franky Rizardo boeken!

Toen Franky Rizardo nog maar 14 jaar was, groeide zijn liefde tot de beats zo intens dat hij besloot om te oefenen met spelen en producen van muziek. Zijn hobby groeide uit tot zijn werk, toen hij kort daarna al een residentie veroverde in de Nederlandse club Manhattan!

Met zijn uplifting en energieke sounds, begon hij in Nederland en daaromheen met optredens. Tegenwoordig is Franky Rizardo met zijn sound echter populair geworden in o.a.: USA, Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Zuid-Afrika én hij werkt samen met de Nederlandse house helden Bart B More & Hardwell!

Ook krijgen zijn tracks support van DJ’s zoals: Steve Angello, Sebastian Ingrosso en Fedde Le Grand. Deze bekendheid heeft geleidt tot een aanvraag voor een remix van Erick E! Zijn track ‘Funky Noise’ scoorde wereldwijd hoog en werd zelfs gebruikt in een reclame van Samsung!

Met een set overgoten van house, electro, minimal, het perfecte gevoel in het publiek en zijn uitstraling weet Franky Rizardo je te winnen om keihard te gaan freaken op de dansvloer!

Naast het boeken van Franky Rizardo denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.
Franky Rizardo boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Franky Rizardo op te vragen!

Franky Rizardo