Volgende

Partysquad Boeken

Dirty House

Partysquad boeken?

Via StudentEvent kun je The Partysquad boeken! Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

Wie is The Partysquad?

In 1998 ontmoette het tweetal DJ Jerry & MC Ruben elkaar tijdens de tournee ‘Wanted’ voor nieuw talent. Er was meteen een click en de twee zijn vanaf toen samen gaan werken onder de naam ‘Partysquad‘, de rest is geschiedenis!

Met hits zoals ‘Wat wil je doen’ en ‘I’m Sorry’ én hun debuutalbum ‘De bazen van de club’ zijn ze dan ook snel bekend geworden. Veel singles van The Partysquad zijn uitgegeven door het bekende artiestenlabel ‘TopNotch’. Daarnaast hebben de jongens van The Partysquad samengewerkt met grote namen, waaronder: ‘Gers Pardoel’, ‘Adje’ en ‘Major Lazer’. Één ding is zeker, als jullie The Partysquad boeken op je feestje, gaat alles ‘Helemaal naar de klote!’

Naast het boeken van The Partysquad denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Partysquad boeken? Neem dan contact op met StudentEvent om de beschikbaarheid en actuele prijs van The Partysquad op te vragen, we helpen je graag!

Partysquad