Volgende

Dansado & de Feestneger Boeken

Eclectisch

Dansado & de Feestneger boeken?

Via StudentEvent kun je Dansado & de Feestneger boeken!

Bassie & Adriaan, Laurel & Hardy, Asterix & Obelix. Dit zijn zomaar een aantal illustere duo’s uit het verleden. Een rijtje waarin ook Dansado & de Feestneger zeker niet zouden misstaan. Daarnaast zijn de beats van Dansado met de vocale onzinsteuning van de Feestneger geruisloos op elkaar afgestemd. Hierdoor staan deze Brabantse mannen ook altijd garant voor 100% FEEST!

Of je nu met je blote billen van de glijbaan, vooraan bij de karaoke of de hakketakke boemboemstijl dans in je aussie zoekt: deze gabbers staan voor diversiteit. Het feit dat ze uit Brabant komen betekend niet dat ze daar ook blijven hangen. Wekelijks rijden ze met de feestbus van Maastricht, via Groningen en Goes, naar Den Helder. Met ruim 250 shows per jaar zijn deze mannen dan ook altijd klaar voor een dik studentenfeest, gala of lekker festival.

Naast het boeken van Dansado & De Feestneger denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. En wij zorgen voor 1 contactpersoon voor de gehele line up. Zo kun jij je dan ook volledig focussen om jullie event!
Dansado & de Feestneger boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Dansado & De Feestneger op te vragen!

Dansado & de Feestneger