Volgende

Puinhoop Kollektiv Boeken

Eclectisch

Puinhoop Kollektiv boeken?

Via StudentEvent kun je vanaf nu Puinhoop Kollektiv boeken! 

Dit energieke trio kwam pas bij elkaar in het jaar 2013. Toch zijn ze nu al een volwaardig onderdeel van de Nederlandse DJ scene. Dit komt omdat deze drie Brabantse halfgoden werkelijk ieder menig event slopen met hun unieke party-act. Met ruim 150 boekingen per jaar hebben ze alles behalve stil gezeten. Daarom is het moeilijk om deze mannen te missen. Zowel onstage als offstage  is het de gekkigheid die zich uitbetaald. Deze mannen spenderen namelijk ook veel tijd in de studio.

Wanneer jullie Puinhoop Kollektiv boeken worden er veel eigen tracks en bootlegs gedraaid. Deze worden met bevriende dj’s als Rugged, Kuddedieren & Weslo geproduceerd. Inmiddels ontvangen hun tracks zeer positieve respons van het publiek en landelijk support van collega dj’s. Ook internationaal gaan de mannen lekker. Dit doen ze door met Totally Summer langs de mooie badplaatsen van Europa te reizen.

Puinhoop Kollektiv boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Puinhoop Kollektiv op te vragen! Naast het boeken van Puinhoop Kollektiv denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. 

Puinhoop Kollektiv