Volgende

The Partysquad Boeken

Eclectisch

The Partysquad boeken?

Via StudentEvent kun je The Partysquad boeken!

In 1998 ontmoette het tweetal DJ Jerry &  MC Ruben elkaar tijdens de tournee ‘Wanted’ voor nieuw talent. Hier was meteen een click en de twee zijn vanaf toen samen gaan werken. Dit deden ze onder de naam ‘ The Partysquad‘, de rest is geschiedenis!

Met hits als ‘Wat wil je doen’ en ‘Rampeneren’ knalden ze al. Maar met  hun debuutalbum ‘De bazen van de club’ zijn ze pas echt snel bekend geworden. Veel singles van The Partysquad zijn uitgegeven door het bekende artiestenlabel ‘TopNotch’. Daarnaast hebben de jongens van The Partysquad samengewerkt met grote namen, waaronder: ‘Gers Pardoel’, ‘Adje’ en ‘Major Lazer’. Hierdoor is één ding zeker. Wanneer jullie The Partysquad boeken op je feestje, gaat werkelijk alles helemaal naar de klote! Twijfel dus niet, en voor je het weet zing je uit volle borst “Ik ga Hard” lekker mee!

The Partysquad boeken? Neem dan contact op met StudentEvent om de beschikbaarheid en actuele prijs van The Partysquad op te vragen, we helpen je graag! Naast het boeken van The Partysquad denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. En met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

The Partysquad