Volgende

Trobi Boeken

Eclectisch

Trobi boeken?

Via StudentEvent kun je Trobi boeken!

Bryan du Chatenier (beter bekend als Trobi) is een DJ/Producer uit Nederland. Hij werd de jongste artiest ooit die op amper 16-jarige leeftijd werd getekend bij Spinnin’ Records. Hierna bouwde Trobi een gevestigde naam op in de muziekindustrie. Zijn succesvolle releases resulteerden in multi-platina en gouden samenwerkingen met artiesten als Snelle, Ronnie Flex, Sevn Alias, Kevin en Mula B.

Daarna ging het ook internationaal snel, Trobi werkte met verschillende grote internationale rappers zoals Lacrim (FR), Anas (FR), J Alvarez (COL) en nog veel meer. Daarnaast bracht Trobi ook een officiële remix uit voor The Chainsmokers single ‘Sick Boy’ en maakte hij een officiële remix voor Diplo’s ‘Color Blind’. Ook maakte hij de officiële remix van de internationale hit ‘Instagram’ samen met Dimitri Vegas & Like Mike. De afgelopen jaren toerde hij continu op vele festivals, waaronder op Tomorrowland, Creamfields en verschillende China-tours. Een opkomende naam om zeker in de gaten te houden de komende jaren!

Trobi boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Trobi op te vragen! Naast het boeken van Trobi denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Trobi