Volgende

ACDA Boeken

Female DJ's

ACDA boeken?

Via StudentEvent kun je ACDA boeken! Leontien Acda, beter bekend als DJ ACDA, is een energieke, attractieve Amsterdamse DJ die bekend staat om haar fijne sound van Chicago House, IndieDance en Techhouse.

ACDA begon met draaien in kleine café’s in Utrecht. Hierna werd ACDA al snel uitgenodigd op grotere feesten en evenementen in Amsterdam, Utrecht en Delft. Zo draaide ze op verschillende locaties als de Supperclub Cruise, Paradiso, Club Up, Westerunie en de Poema (Utrecht). Daarnaast draaide ze ook op feesten als Drøøg, Haus am See, Osi Darap en de Nachtdivisie. Haar enorm energieke house en techno wordt aangevuld met een heerlijke funky twist. Kortom, wanneer jullie ACDA boeken zorgt ze ervoor dat het publiek losgaat en dat stilstaan geen optie is!

ACDA boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van ACDA op te vragen! Naast het boeken van ACDA denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

ACDA