Volgende

Bontgenoten Boeken

Female DJ's

Bontgenoten boeken?

Via StudentEvent kun jij Bontgenoten boeken! 

In een rap tempo werd deze vrouwelijke dj geboekt voor grotere optredens tijdens festivals als Wish Outdoor, Bavaria Zo. Festival, Impact Festival en Brandhout Festival. Na een eigen Caribbean Tour en optredens met Hardwell, Martin Garrix en The Partysquad was het tijd voor iets anders. Iets waar ze compleet de eigen baas was. Een eigen clubavond. En zo werd Bontgenoten in Eindhoven geboren.

Een eigen clubavond met de lekkerste disco, house, R&B en hitjes was een feit. En ook een doorslaand succes. Nu 2 jaar later ook een eigen festival in Eindhoven en hostings op verschillende grote festivals. Tijd dus voor een eigen act. Bondgenoten zorgt op jouw feest direct voor een heerlijke mix van herkenbare deuntjes.

Bontgenoten boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Bontgenoten op te vragen! Naast het boeken van Bontgenoten denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Bontgenoten