Volgende

DJ Daani Boeken

Female DJ's

DJ Daani boeken?

Via StudentEvent kun jij DJ Daani boeken. 

Daani starte met draaien in de horeca zaak van haar ouders. Mede hierdoor weet ze als geen ander hoe ze het publiek moet vermaken. Met een arsenaal aan feestnummers en freestyle knallers bouwt zij ieder feestje in een klap om tot een show die zijn weerga niet kent. Haar energieke sound en gekke muzikale combinaties kennen geen grenzen en maken de party animal in je los! Stap in een rollercoaster die je terug brengt naar de gekste hits van vroeger. Maar ook de gezelligste meezingers van nu en de stuiterende beats van de toekomst.

Met een brok ervaring door optredens op onder andere WiSH Outdoor, TT Festival Assen en diverse buitenlandse tours is DJ Daani inmiddels uitgegroeid tot èèn van de beste vrouwelijke DJ’s van Nederland.

DJ Daani boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van DJ Daani op te vragen! Naast het boeken van DJ Daani denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

DJ Daani