Volgende

Lady Bee Boeken

Female DJ's

Lady Bee boeken?

Via StudentEvent kun je Lady Bee boeken!

Lady Bee is haar carrière begonnen als MC maar, omdat ze zo vaak naast de DJ stond dacht ze : ‘Dat kan ik ook!’. En zo bleek. Vanaf 2002 is ze begonnen met draaien en tegenwoordig is Lady Bee niet meer weg te denken uit de clubs. Haar stoere en sexy uitstraling in combinatie met haar house, urban & dubstep skills, maken haar een van de meest gewilde vrouwelijke DJ’s van Nederland. Hierdoor blaast ze iedereen weg met een eigen, unieke sound.

Naast Nederland is ze ook veel in het buitenland te vinden. Hier wordt ze voor zowel de badplaatsen als internationale clubs in Ibiza geboekt. In de badplaatsen doet ze iedere zomer met de Totally Summer Tour mee. Dit doet ze al vele jaren samen met artiesten als La Fuente, Bizzey en Freddy Moreira. Hier laat ze de jongste generatie stappers direct zien wat echt hard feesten is. Eén ding is zeker, wanneer jullie Lady Bee boeken en ze achter de draaitafels staat, is het feest AAN!

Lady Bee boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Lady Bee op te vragen! Naast het boeken van Lady Bee denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Lady Bee