Volgende

Mia More Boeken

Female DJ's

Mia More boeken?

Via StudentEvent kun je Mia More boeken!

Voor Mia More, geboren en getogen in Amsterdam, is creativiteit en muziek altijd al haar passie geweest. Ze is bekend van haar aanstekelijke optredens, gevuld met de beste house tracks van het moment. Maar ze vergeet ook zeker niet de heerlijke disco classics door haar set te mixen. Een opzwepend geheel met veel herkenbaarheid. Je kunt haar gezien hebben op festivals als Lowlands, Mysteryland, Pacha Festival en Amsterdam Open Air. Deze optredens zijn vaak naast grote namen als Jax Jones, MK en Benny Rodrigues. Maar niet alleen festivals weet ze als geen ander te bespelen, ook de clubs in het binnen- en buitenland dijnen op en neer bij haar naadloze platenkeuze.

Wil je een kort kijkje in haar drukke schema? Kijk dan een van haar vlogs die ze in samenwerking met Metro Nieuws op YouTube plaatste. Ze neemt je hierin mee naar een aantal shows, maar ook andere onderwerpen die haar bezighouden.

Mia More boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Mia More op te vragen! Naast het boeken van Mia More denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programmaWe zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Mia More