Volgende

Sophie Francis Boeken

Female DJ's

Sophie Francis boeken?

Via StudentEvent kun jij Sophie Francis boeken!

Wie is Sophie Francis: Al op jonge leeftijd wist Sophie Francis dat muziek haar ding was. Ze volgde dj-lessen in Eindhoven en met wat vrienden begon ze al snel met het maken van eigen nummers. Ondertussen was ze menig avond terug te vinden achter de draaitafels onder de naam Sophie’s Choice, wat in het najaar van 2015 Sophie Francis werd.

Begin 2016 verschijnen haar eerste singles, Drop Of A Dime, Up In This en Bad Boy waarmee ze onder meer de steun van Ummet Ozcan, Thomas Gold en Tiësto weet te winnen. Wanneer jullie deze dame boeken komt het dus wel goed! Een knalset vol dikke EDM hits die met veel energie achter elkaar uit de speakers vliegen. een daarvan is Walls is haar eerste vocale single die in het najaar verschijnt en door Radio 538 wordt uitgeroepen tot Dance Smash.

Sophie Francis boeken? Neem contact met ons op om de actuele prijs van Sophie Francis op te vragen! Naast het boeken van Sophie Francis denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Sophie Francis