Volgende

Akwasi Boeken

Hiphop

Akwasi boeken?

Via StudentEvent kun je vanaf nu Akwasi boeken!

Akwasi (1988, Amsterdammer met Ghanese roots) is een succesvolle rapper in de Nederlandse hiphopformatie Zwart Licht. Hiervoor is hij verschillende malen is onderscheiden met een State Award. Een week nadat hij begon aan de Toneelacademie in Maastricht kreeg hij een platencontract aangeboden bij TopNotch/Universal. Hier heeft hij ondertussen drie albums uitgebracht. Met zijn geanimeerde rapstijl en dwingende aanwezigheid is Akwasi op het podium de onbetwiste frontman van de groep.

Of het nu met zijn energieke en uitstekende band is of juist in een intieme akoestische setting, Akwasi is de perfecte mix tussen hiphop, pop- en wereldmuziek! Je kent hem uit de rapformatie Zwart Licht maar met zijn solo projecten laat Akwasi zich van zijn brede muzikale kant zien. Hij heeft diepgang, humor, charme en is keer op keer in staat zijn publiek te pakken en ze vervolgens niet meer los te laten!

Naast het boeken van Akwasi denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.
Akwasi boeken?We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Akwasi op te vragen!

Akwasi