Volgende

Antoon Boeken

Hiphop

Antoon boeken?

Bij StudentEvent kun je Antoon boeken.

Antoon is al vanaf jonge leeftijd bezig met het doel om muzikant te worden. Dit 18-jarige talent begon op jonge leeftijd met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende was hij de allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. Antoon combineerde vanaf toen in zijn producties de 80’s en Disco invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen met EDM. Met later ook HipHop invloeden ontstond hieruit zijn eigen, unieke stijl die een combinatie is van HipHop en Pop muziek. Antoon is een nieuwe generatie artiest die klaar is voor het grote publiek!

In 2020 tekende Antoon als eerste artiest bij het label Dreamteam Music van Twan van Steenhoven. Twan ken je van het succesduo The Opposites. Hier bracht hij zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ uit. Deze release werd ondersteund door de mini docu-serie op Talpa Network  ‘Antoon – Was Getekend Twan, waarin het hele proces richting het debuutalbum is vastgelegd. De muzikale klik tussen de heren bleek zo goed dat Antoon en Big2 in november 2020 de gezamenlijke EP ‘Heilig Water’ uitbrachten. De jonge artiest kon al op support rekenen van onder andere Radio 538, 3FM, Slam! FM, WildFM en Xite.

Antoon boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Antoon op te vragen! Naast het boeken van Antoon denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Antoon