Volgende

Beats by Esko Boeken

Hiphop

Beats by Esko boeken?

Via StudentEvent kun je Beats by Esko boeken.

Nederlandse producers zijn in deze tijd geld waard. Laat staan een producer die ook dj is, en als rapper niet veel onder doet voor de rest van de scene. Esko is ook nog eigenaar van zijn eigen label Van Klasse. Deze start heeft hij niet makkelijk kunnen maken. In zijn jonge jaren had het gezin van Esko vaak schulden, wat ertoe leidde dat hijzelf ook een lastige jeugd kende. Op zijn 18e kwam hier verandering in en besloot hij het roer helemaal om te gooien.

In zijn beginjaren werkte Beats by Esko veel samen met Negativ, Keizer en Bokoesam. Niet direct de minste namen. Zijn eerste doorbraak kwam na een sessie bij 101Barz samen met Negativ. In deze tijd werd er steeds meer naar de beats van Esko gevraagd. Zo ook door artiesten als Josylvio, Jonna Fraser en Sevn Alias. Met Beats by Esko boeken jullie een echte alleskunner.

Beats by Esko boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Beats by Esko op te vragen! Naast het boeken van Beats by Esko denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Beats by Esko