Volgende

Fokke Simons Boeken

Hiphop

Fokke Simons boeken?

Bij StudentEvent kun je Fokke Simons boeken.

Fokke Simons is de nieuwe sensatie op de Nederlandse podia. De jonge hiphop formatie die werd opgericht in 2019 gooide al meteen hoge ogen met hun debuut single fancy. Maar de single Oh My zorgde voor een echte doorbraak. Inmiddels diverse singles en zelfs albums verder werd de formatie uitgenodigd als voorprogramma van de uitverkochte tour van Maan.

Met hun originaliteit en aanstekelijke humor zorgen ze ervoor dat je keer op keer aangenaam wordt verrast. Fokke Simons is de Nederlandse Hiphop sensatie die sinds zijn oprichting podia door heel Nederland gek maakt.

Fokke Simons boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Fokke Simons op te vragen! Naast het boeken van Fokke Simons denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Fokke Simons