Volgende

Pjotr Boeken

Hiphop

Pjotr boeken?

Via StudentEvent kun je Pjotr boeken.

Pjotr is een unieke hiphop-artiest die met een positieve boodschap een brede doelgroep aanspreekt. Middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes weet hij elk publiek geboeid te houden. Pjotr heeft vanaf het begin van zijn carriere veel met Snelle samengewerkt. Zo was hij onderdeel van de show van Snelle. En kreeg zijn muziek al snel aandacht vanuit FunX en 101Barz

In 2018 dropte Pjotr zijn eerste officiële single Bloed Op De Tape. Het nummer kreeg direct veel streams op Spotify. Het zorgde daarnaast voor een deelname aan FunX Talent. Met een verpletterende live-show in de Melkweg wist Pjotr ook nog “Most Wanted 2018” te winnen. Hiermee voegt hij zich bij een rijtje deelnemers waaronder Ali B, Lange Frans en The Partysquad.

In 2019 stond hij met zijn single ‘Zonneschijn’ in de spotify viral top 50 van Nederland. Met zijn single ‘Tot Ik Instort’ is een krachtig geluid en andere kant van zijn muziek te horen. Kortom, een innoverende actieve act die verhalenderwijs het publiek weet te pakken.

Pjotr boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Pjotr op te vragen! Naast het boeken van Pjotr denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in bekende en onbekende artiesten. 

Pjotr