Volgende

Sjaak Boeken

Hiphop

Sjaak boeken?

Via StudentEvent kun jij Sjaak boeken.

Sjaak is een rapper uit Amsterdam die al jaren furore maakt met zijn vette straatraps en tegelijkertijd hoge ogen gooit met zijn samenwerkingen. Zo maakte hij de hits ‘Stuk’ en ‘Helemaal naar de klote‘ met The Partysquad. Maar werkte hij ook met o.a. The Opposites, FeestDJRuud, Giocatori en Yellow Claw samen. Zijn eigenzinnige stemgeluid en onnavolgbare flow leveren in combinatie met hilarische punchlines en een flinke dosis charisma een stijl op waar echte rapliefhebbers van smullen.

Na dikke hits in de urban scene was het in 2018 tijd voor wat lekkere de deephouse. Samen met Kav Verhouzer maakte hij ‘Stap voor stap’, een directe zomerhit! Hiermee bewees Sjaak nog maar eens dat hij letterlijk van alle markten thuis is. Of je nu stap voor stap of gewoon direct helemaal naar de klote wil op je feest, Sjaak is je man!

Sjaak boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Sjaak op te vragen! Naast het boeken van Sjaak denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Sjaak