Volgende

Bingo Players Boeken

Internationaal

Bingo Players boeken?

Via StudentEvent kun je Bingo Players boeken! Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

Bingo Players is een Nederlandse dance-act. Wat begon als een DJ Duo tussen Maarten Hoogstraten en Paul Baumer, reist de act tegenwoordig de wereld rond in de samenstelling van DJ Maarten Hoogstraten & MC Iceman. Het maakt ook niet uit op welk podium MC Iceman staat. Deze man heeft altijd zijn big smile & vrolijke dansjes klaarstaan om met je te delen: That’s the way to party! Dus geniet ervan en doe een dansje bij de vrolijkste MC van Nederland!

Begin 2013 scoorde Bingo Players een nummer 1-hit van Groot-Brittannië tot en met Zuid-Afrika met Get Up (Rattle). Het nummer was ook in Nederland een hit, net als de singles Cry (Just A Little) en Don’t Blame The Party (Mode). Bingo Players staat al jaren bekend om hun unieke muziekstijl. Hierin mixen ze EDM classics in een nieuw jasje feilloos met de huidige herkenbare knallers.

Wil jij Bingo Players boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Bingo Players op te vragen! Naast het boeken van Bingo Players denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event!

Bingo Players