Volgende

Lucas & Steve Boeken

Internationaal

Lucas & Steve boeken?

Via StudentEvent kun je Lucas & Steve boeken.

Meeslepende melodieën, feelgood harmonieën en onstuitbare energie – dat is dj duo Lucas & Steve. Ze scoren hit na hit en hoewel hun geluid steeds vernieuwd, blijft één ding constant: hun onmiddellijk herkenbare positieve, energieke sound. Het was in 2010 dat de twee Nederlandse jongens Lucas en Steve besloten hun muzikale krachten te bundelen. Dit bleek meteen een gouden greep. Verschillende succesvolle singles verschenen op labels als Armada Music.

Lucas & Steve draaiden al op vele plekken over de hele wereld, ze kunnen Azië Noord- en Zuid-Amerika inmiddels als hun tweede thuis beschouwen.

Lucas & Steve boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Lucas & Steve op te vragen! Naast het boeken van Lucas & Steve denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Lucas & Steve