Volgende

MOKSI Boeken

Internationaal

MOKSI boeken?

Via StudentEvent kun je MOKSI boeken!

Sam O Neall & MC DMC vormen samen het duo MOKSI!  Samen opgegroeid in het limburgse Venlo kennen de mannen elkaar al van jongs af aan. Sam O Neall is onder meer bekend geworden vanuit het nummer “Forever Young”, uitgebracht op het label Revealed Recordings van Hardwell. MC DMC is op tour geweest met niemand minder dan ‘Hardwell’ en maakte daarnaast ook deel uit van de eerste FeestDJRuud Europa Tour. Moksi heeft lang geprobeerd hun identiteit verborgen te houden, en dat is hen dan ook gelukt tot hun eerste optreden: de mannen zijn waarschijnlijk de enige act ooit die zijn vuurdoop had op Tomorrowland! Velen dachten immers dat Yellow Claw achter de nieuwe formatie zat.

Moksi is een surinaams woord voor ‘mix’ wat ook weer staat voor de muziek die Moksi maakt. De muziek is een flinke mengelmoes van: Garage, UK BASS, Deephouse en EDM geïnspireerd door de 00’s Fidget sound. Verwacht een mega energieke show van twee doorgewinterde entertainers die zorgen dat de de muziek zowel gehoord als gevoeld wordt!

Wil jij MOKSI boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van MOKSI op te vragen! Naast het boeken van MOKSI denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

MOKSI