Volgende

Broederliefde Boeken

Nederhop

Broederliefde boeken?

Via StudentEvent kun je Broederliefde boeken!

Het vijfkoppige rap collectief is op aarde om te inspireren. Bestaande uit de leden Emms, Jerr, Sjaf, Edson en Mella. Deze mannen komen allemaal uit dezelfde Rotterdamse wijk Spangen. Ze zijn al vanaf jongs af aan een hechte vriendengroep. Het ging bij de groep eerst vooral om gezelligheid, eenheid en voetbal, maar dit veranderde toen Emms besloot te gaan rappen. De rest kon natuurlijk niet achterblijven en Broederliefde was een feit! Al snel veroverden ze hun wijk en bouwden ze naam op in de rest van de stad.

In 2016 en 2017 maken ze de ene na de andere hit waaronder “Jungle” op Spotify de meest gestreamde track van 2016 was. Wanneer jullie Broederliefde boeken weet dus zeker je dat het feest een succes wordt met zoveel hits uit de speakers en een podium vol energie!

Broederliefde boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Broederliefde op te vragen! Naast het boeken van Broederliefde denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Broederliefde