Volgende

Billy Dans Boeken

Nederlandstalig

Billy Dans boeken?

Via StudentEvent kun je Billy Dans boeken!

De altijd goedlachse blonde Amsterdamse rapper/ songwriter Billy Dans is geboren en getogen in de Jordaan. Het kan dan ook niet anders, dan dat Billy, door zijn Jordanese achtergrond, de muziek van Johnny Jordaan, Willy Alberti, Andre Hazes en Tante Leen met de paplepel kreeg ingegoten. In het Amsterdamse café van zijn vader zette hij regelmatig zijn lievelingsmuziek op. Op latere leeftijd raakte Billy geïnteresseerd in de Nederlandse rap. In 2009 scoorde hij samen met zijn beste vriend Lyon een voorzichtige hit op YouTube met ‘Voorbij’ (inmiddels meer dan 6 miljoen views). Dit smaakte naar meer.

Gaandeweg ontwikkelt de taalsnelle virtuoos een feilloos gevoel voor het schrijven van rake Nederlandse teksten, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor anderen. Zo schreef Billy vele tracks voor onder andere: Frans Duijts & Donnie (Frans Duits), Mart Hoogkamer en Donnie (Bieber van de kroeg), Tino Martin (Zij Zal Er Altijd Zijn), Rene Froger (Eindeloze Nachten), Jan Smit (Hé Mooie Meid) en Ruben Annink.

Inmiddels is Billy steeds drukker geworden met het maken van eigen muziek en bracht hij verschillende singles uit zoals: ‘Beach Vibe’, ‘Ibiza’ en ‘Hazes’. Zijn ultieme droom is een grote show in zijn stadje Amsterdam, maar tot die tijd bouwt hij door aan zijn carrière als songwriter en rapper.

Billy Dans boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Billy Dans op te vragen! Naast het boeken van Billy Dans denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Billy Dans