Volgende

Flemming Boeken

Nederlandstalig

Flemming boeken?

Bij StudentEvent kun je Flemming boeken.

Flemming  is frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met zijn vocals op de hit Miss You  van Tungevaag, Sick Individuals en MARF stond Flemming direct 14 weken in de Nederlandse hitlijsten. Maar ook van verschillende landen in Europa én de Verenigde Staten. Amsterdam is de eerste solo single van de zanger waarmee hij meteen een authentieke sound neerzet. Het nummer werd in de auto geschreven onderweg naar een schrijfsessie in Amsterdam. Die ongedwongen sfeer hoor je terug in het nummer. Ondanks zijn Bossche roots blijft Amsterdam voor hem een bijzondere en inspirerende plek.

Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat Flemming al van jongs af aan actief is in de muziekindustrie. Onder andere als songwriter en zanger in verscheidene bands. Hij stond ook al in het voorprogramma van Suzan & Freek en Teske de Schepper, op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop.

Wil je de prijs weten voor een optreden van Flemming, dan ben je bij Studentevent aan het juiste adres. Met een transaparante werkwijze zorgen we voor de scherpste prijs voor Flemming.
Flemming boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Flemming op te vragen! Naast het boeken van Flemming denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. 

Flemming