Volgende

Paul Sinha Boeken

Nederlandstalig

Paul Sinha boeken?

Via StudentEvent kun je Paul Sinha boeken.

Paul Sinha is in 2016 begonnen met het uitbrengen van Nederlandstalige popsongs. Hij werd bekend met tracks zoals “De Laatste” en “Ey Ey Ey” en werkte al samen met artiesten als Anouk, Maan, Frenna en Roxeanne Hazes. Naast het uitbrengen van eigen muziek schrijft en produceert hij ook vaak voor anderen. Wij zijn heel blij om deze duizendpoot te verwelkomen bij de Your Agency family!

Na in 2015 afscheid te nemen van de act Vans ‘n Purp begint Paul meteen aan de weg te timmeren als solo artiest, hij brengt zelfstandig de nummers “Weekje Tenerife” en “7 Dagen” uit en beland daardoor al snel op de radar van de door Kees de Koning gerunde platenmaatschappij Top notch, Terwijl hij zijn Herman Brood Academie opleiding tot artiest nog aan het afronden was.

Paul Sinha boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Paul Sinha op te vragen! Naast het boeken van Paul Sinha denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Paul Sinha