Volgende

Rene Karst Boeken

Nederlandstalig

Rene Karst boeken?

Via StudentEvent kun je Rene Karst boeken.

Rene Karst schreef al op zijn tiende zijn eerste nummer. Om vervolgens samen met zijn moeder ook vanaf jonge leeftijd samen op het podium van diverse theaterzalen te staan. Nadat zijn moeder een stapje terug deed, besloot hij verder te gaan in het Nederlandse feest segment. En niet zonder succes! Al jaren draait hij goed mee op een hoog niveau. Zo schrijft hij niet alleen nummer voor zichzelf, maar ook voor artiesten als Frans Duijts en Wolter Kroes.

Maar de gekte breekt pas écht los wanneer hij samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ uitbrengt. En in 2019 doet Rene er nog een schepje bovenop met de knalhit “Atje voor de sfeer”. Vanaf moment 1 een succes op zowel de radio als in de feestcafé’s. Omdat iedereen zijn hits kent is Rene Karst de aangewezen act voor een geslaagd feest met een Nederlands tintje. Niet twijfelen dus, en boek Rene Karst voor jullie feest!

Rene Karst boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Rene Karst op te vragen! Naast het boeken van Rene Karst denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Rene Karst