Volgende

Zanger Kafke Boeken

Nederlandstalig

Zanger Kafke boeken?

Via StudentEvent kun jij Zanger Kafke boeken.

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Noord Brabant en diverse wintersport oorden. Zo kan de tweede helft van 2017 worden omgeschreven voor Zanger Kafke. De nieuwe sensatie uit regio Tilburg laat de cafés en feesttenten met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers ontploffen. Dit doet hij voornamelijk in het mooie Brabant. Maar ook in de sneeuw is het inmiddels een graag geziene artiest.

Wat als een mooie grap begon met een aantal vrienden, liep in een aantal maanden volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” was dan ook een regelrechte hit in de feestcafe’s van Brabant. Ondanks de niet altijd even zuivere zang in de beginfase blijkt ‘Kafke’ een ras entertainer. Binnen een half jaar zijn al zijn nummers al meer dan 500.000 keer gestreamd, is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaat het zuiden elk weekend los op de heerlijke Nederlandstalige hitjes van Zanger Kafke!

Zanger Kafke boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Zanger Kafke op te vragen! Naast het boeken van Zanger Kafke denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Zanger Kafke