Volgende

BENR Boeken

Nieuw

BENR boeken?

Bij StudentEvent kun je BENR boeken.

In samenwerking met Qmusic hertaalt BENR om de week een Engelstalig nummer uit de Top 40 naar een volwaardige Nederlandse track. Het item verschijnt op de kanalen van BENR en wordt online miljoenen keren bekeken. Nadat de wereldberoemde Ierse band The Script BENR’s hertaling van het nummer ‘The Last Time’ hoorde nodigden ze de jongens uit om de track samen in een uitverkochte Ziggo Dome te spelen.

Eerder gingen BENR’s hertalingen van diverse songs van de Italiaanse Eurovision winnaars Måneskin viraal via hun account, waar onder meer deze filmpjes binnen de kortste keren méér dan 28miljoen keer werden bekeken.

Naast populaire hertalingen heeft BENR het afgelopen jaar bewezen muziek uit te brengen waarvan de boodschap aansluit bij de luisteraars. Hun vorige singles ‘Hart van Steen’, ‘Hier Voor Mezelf’ en ‘Beetje Gek’ waren ‘Hit van 100’ op Radio 100%NL en hebben weken in de Top 20 gestaan.

BENR boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van BENR op te vragen! Naast het boeken van BENR denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

BENR