Volgende

Club Ondersteboven Boeken

Nieuw

Club Ondersteboven boeken?

Bij StudentEvent kun je Club Ondersteboven boeken.

Tom van der Weerd, de dj van Club Ondersteboven, is een jonge vent bomvol energie. Hij bedacht al dat hij DJ wilde worden toen hij 16 was. Ondanks dat vader en moeder van der Weerd dat een iets minder goed idee vonden ging Tom zijn droom achterna. En niet zonder succes!

Het begon allemaal in de kroegen van zijn thuishaven Kampen. Terwijl de kroegeigenaar ervoor zorgde dat hij voor een volle zaal kon staan, zorgde Tom er op zijn beurt voor dat het publiek niks anders kon dan blijven staan. Blijven staan moet je hierin niet te letterlijk nemen. De energie in Tom zijn sets zorgen ervoor dat je springt, zingt en nooit meer naar huis wil!

Nadat hij twee jaar voor de lokale omroep plaatjes heeft gedraaid is Tom stage gaan lopen bij de grote zenders 538 en SLAM!. Hier is hij blijven plakken, en inmiddels is hij dagelijks te horen op SLAM met het programma Club Ondersteboven samen met zijn partner in crime Bram Krikke!

Club Ondersteboven boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Club Ondersteboven op te vragen! Naast het boeken van Club Ondersteboven denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Club Ondersteboven