Volgende

Dante Klein Boeken

Nieuw

Dante Klein boeken?

Via StudentEvent kun jij Dante Klein boeken! 

Geboren als Martin Krul, was Dante Klein al op jonge leeftijd onder de indruk van muziek. Op zijn tiende kreeg hij zijn eerste dj-gear en een levenslange passie was geboren. Ondertussen ontwikkelde hij zijn productiekwaliteiten en studeerde hij aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Wanneer hij een een dikke remix aflevert voor Dimitri Vegas & Like Mike (Higher Place) en hij op het meest toonaangevende festival van Europa “Tomorrowland” staat gaat het hard met zijn bekendheid. Toen hij in 2016 samen met Cheat Codes de plaat Let Me Hold You (Turn Me On) uitbrengt is het hek van de dam en kan niemand meer om Dante Klein heen!

Wanneer jullie Dante Klein boeken zorgt hij met zijn vrouwvriendelijke en zomerse vibe voor een geweldige toevoeging op jullie feest! Met zijn goede looks zullen vooral de vrouwen niks tekort komen.

Dante Klein boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Dante Klein op te vragen! Naast het boeken van Dante Klein denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Dante Klein