Volgende

De Lievelings DJ’s van je Zusje Boeken

Nieuw

De Lievelings DJ’s van je Zusje boeken?

Via StudentEvent kun jij De Lievelings DJ’s van je Zusje boeken.

Maak je geen zorgen (of wel), want bij deze act staat je zusje sowieso op de dansvloer! Deze mannen weten van aanpakken en vuren de ene na de andere hit op je af. Uit welke tijd deze hit komt is nog maar de vraag, want ze komen werkelijk uit alle genre’s en tijdperken. En dat doen ze niet bepaald onverdienstelijk. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Van het platteland tot de randstad, van de feesttent tot de grootste mainstage, en van de costa del sol tot aan de sneeuw; overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer. Maar ook in de studio zijn de heren druk bezig. Hun remixes van High Hopes (Panic at the Disco) en Scars (Snelle) gaan als een trein!

Wanneer jullie deze mannen boeken zorgt dit gegarandeerd voor 1 groot feest! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Energiek, vrouwvriendelijk en hitjes!

De Lievelings DJ’s van je Zusje boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs vanDe Lievelings DJ’s van je Zusje op te vragen! Naast het boeken vanDe Lievelings DJ’s van je Zusje denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

De Lievelings DJ’s van je Zusje