Volgende

Donny Roelvink Boeken

Nieuw

Donny Roelvink boeken?

Via StudentEvent kun je Donny Roelvink boeken.

Performen voor het grote publiek zit, naast zijn werkzaamheden als acteur en model, ook bij Donny Roelvink in het bloed. Begin 2019 bracht de jongste telg uit de Roelvink familie zijn eerste tracks ‘Auditie’ en ‘Spijt schat’ uit. Daarnaast werkt hij momenteel aan nieuwe muziek die op korte termijn uit zal gaan komen.

Donny is een echte bekendheid in Nederland. Natuurlijk al van zijn vader Dries en broer Dave. Die al jaren op het podium te vinden zijn. Maar ook steeds meer vanuit zichzelf. Zo was hij de afgelopen jaren veelvuldig op TV. Zo was hij onder andere te zien in Expeditie Robinson en Temptation VIPS en realityserie De Roelvinkjes. Ook online is hij heel actief. Op YouTube samen met broer Dave Roelvink en op Instagram (ruim 350K volgers!) geeft Donny je dagelijks een kijkje in zijn drukke en sportieve leven. En inmiddels gaat Donny dus ook het land in gaan met eigen live shows!

Interesse in Donny Roelvink? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Ronny roelvink op te vragen! Naast het boeken van Donny Roelvink denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. 

Donny Roelvink