Volgende

Idaly Boeken

Nieuw

Idaly boeken?

Via StudentEvent kun je Idaly boeken.

Nederland maakt een aantal jaren geleden kennis met Idaly als één van de leden van het New Wave collectief. Hij is onder meer te horen op Hoog/Laag en No Go Zone, stond op grote festivals als Appelsap en Lowlands en won met New Wave de Popprijs. In het daaropvolgende jaar verscheen zijn solo-debuut ‘Eindelijk’ bij Top Notch gevolgd door een reeks van EP’s die hem uiteindelijk twee dikke hits opleveren met ‘Wine Slow’ ft. Ronnie Flex, Bizzey Famke Louise en ‘Lil Mama’ samen met Josylvio. Met een album op komst is het zonder twijfel Idje season!

Het optreden van Idaly

Wanneer jullie Idaly boeken zorgt dit gegarandeerd voor wat extra’s op jouw feest! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: Energiek, dynamisch en zomers!

Interesse in Idaly? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Idaly op te vragen! Naast het boeken van Idaly denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Idaly