Volgende

Jhorrmountain Boeken

Nieuw

Jhorrmountain boeken?

Via StudentEvent kun jij Jhorrmountain boeken.

De in Amsterdam geboren Jhorano, beter bekend onder de naam Jhorrmountain, starte zijn carriere op het voetbalveld. Want Jhorr weet wel hoe je een balletje trapt, maar het wereldje beviel hem minder. De getalenteerde sporter zag al snel dat zijn plek buiten het Arena-stadion lag. Hierdoor stortte hij zich vervolgens volledig op de muziek onder de naam Jhorrmountain. Dankzij zijn moeder werd hij gevoed met 80’s en 90’s helden, met R. Kelly als grootste invloed.

Terwijl hij hard aan de weg timmert met een elite team om hem heen, scoort Jhorrmountain in 2018 een megahit samen met Puri & Adje met  het nummer Coño. Vanaf dit moment schiet zijn bekendheid door het plafond en is hij niet meer weg te denken uit de rapscene van NL. Een show van hem is erg interactief, energiek en zit altijd vol verrassingen.

Jhorrmountain boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Jhorrmountain op te vragen! Naast het boeken van Jhorrmountain denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.

Jhorrmountain