Volgende

Puri Boeken

Nieuw

Puri boeken?

Via StudentEvent kun je Puri boeken.

De in Nederland geboren Akshe heeft zijn exotische voorkomen te danken aan zijn Indiase roots. De getalenteerde producer gebruikt invloeden van zowel westerse als oosterse stijlen en maakt er zijn eigen muzikale saus van. Deze artiest uit Sneek wist eind 2017 met ‘Coño’ een megahit te scoren.

Met zijn unieke, aanstekelijke en dansgevoelige producties zoals ‘PALO’ & ‘Coño’ weet hij elke club in Nederland op de kop te zetten. Coño is niet weg te denken uit de club en een festival is geen feest wanneer Coño niet is gedraaid. Het nummer verspreidt als een olievlek over de hele wereld, en wordt zelfs gesupport door internationale DJ’s als. Hardwell, Diplo en Steve Aoki.

Interesse in Puri? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Puri op te vragen! Naast het boeken van Puri denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Puri