Volgende

The Allstarz Boeken

Nieuw

The Allstarz boeken?

Via StudentEvent kun je The Allstarz boeken! 

Het is het allermooiste wat er is. Met je vrienden op een sportveld de lijdensweg naar het ultieme genot bewandelen: de kantine, het clubhuis of hoe jullie die heilige grond ook noemen! Daar waar de sfeer ongedwongen is, de pils ijskoud is en het vet loeiheet.

The Allstarz vertaalt de kneitergezellige sfeer die je daar op zaterdag- of zondagmiddag vind door naar kroegen, clubs en festivals. Dat doen de heren (DJ en MC) door muziek te draaien die de linksback, scheids, het voltallige damesteam én Bas z’n moeder leuk vind. Een set van The Allstarz is een soort bittergarnituur: voor ieder wat wils. Maar dan wel met sambal. De één houdt van mierzoet en voor de ander kan het niet hard genoeg. Van de 80’s tot hedendaagse knallers.

De eindstand na 60 minuten zuivere feesttijd: lege glazen, schorre kelen en rode, lachende gezichten. Let’s go!

Interesse in The Allstarz? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van The Allstarz op te vragen! Naast het boeken van The Allstarz denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

The Allstarz