Volgende

The Allstarz Boeken

Nieuw

The Allstarz boeken?

Via StudentEvent kun je The Allstarz boeken! 

Willem en Rik hebben gekozen om wél ieder seizoen kampioen te worden. Niet bij de lokale voetbalclub, wel samen als The Allstarz! Willem was toch al niet zo van het scoren. Behalve dan als hij achter de draaitafels staat. Beter bekend onder zijn andere naam Juelzz scoorde hij al op 7th Sunday, Rebirth Festival, Paaspop, HockeyLoverz, Daydream Festival, Weekend Magnifiek en ga zo maar door. En Rik, de MC, die beter kan praten dan voetballen, zet menig publiek om in één dampende feestmassa! The Allstarz vormen het perfecte spitsenduo wat in iedere situatie weet te scoren!

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

Interesse in The Allstarz? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van The Allstarz op te vragen! Naast het boeken van The Allstarz denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

The Allstarz