Volgende

Valsbezig Boeken

Nieuw

Valsbezig boeken?

Via StudentEvent kun je Valsbezig boeken.

ValsBezig is een groep van vier talentvolle rappers uit Amsterdam. Deze mannen maakte hun doorbraak in de zomer van 2016. Dit gebeurde tijdens de FunX Talent show. Hun doorbraak track ‘CONTROLE’ was speciaal op de dames gericht en werd als remix opdracht speciaal voor deze show gemaakt. Zij wonnen dan ook de show. In 2017 werden ze tijdens de FunX Awards bekroond met hun eerste prijs in de categorie ‘Best Talent’. Dit jaar brachten ze ook hits als ‘Tranquila’ en ‘Naar Beneden’ uit. Hierdoor was er direct genoeg materiaal voor knallende club en festival shows!

Het optreden van Valsbezig

Wanneer jullie Valsbezig boeken zorgt dit gegarandeerd voor een tropische vibe op jouw event! Drie woorden die een optreden goed omschrijven zijn: vrouwvriendelijk, interactief en vrolijk!

Valsbezig boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Valsbezig op te vragen! Naast het boeken van Valsbezig denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Met 1 contactpersoon voor de volledige line-up zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Valsbezig