Volgende

Alvaro Boeken

Opvallend

Alvaro boeken?

Via StudentEvent kun je Alvaro boeken! Alvaro, in het dagelijkse leven beter bekend als Jasper Helderman, zit inmiddels al meer dan 5 jaar in de EDM scene en dat is niet onopgemerkt gebleven!

Toewijding is een belangrijk begrip in de studio van Alvaro. Met releases als ‘Welcome To The Jungle Bitch’, ‘Make Me Jump’ & ‘Make The Crowd Go’ heeft Alvaro zich al flink in de kijker weten te spelen. Door samenwerkingen en remixen met artiesten zoals Will.I.Am, Lil Jon, Pitbull, Diplo, Major Lazer en Far East Movement is de carrière van Alvaro echter pas net begonnen.

Zijn vakmanschap en unieke sound hebben de attentie getrokken van verschillende artiesten en hij krijgt het respect van DJ’s zoals Tiesto, David Guetta, Afrojack, LMFAO, Usher, Lil Jon, Laidback Luke, Chuckie, Sidney Samson en Diplo!

Alvaro’s optredens zijn inmiddels al legendarisch en zijn fan base groeit nu zelfs wereldwijd. Met optredens over heel de wereld bij feesten zoals Tomorrowland, Creamfields, EDC en Ultra Music Festival, brengt Alvaro de Nederlandse EDM scene naar een nieuw level!

Naast het boeken van Alvaro denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma.
Alvaro Boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Alvaro op te vragen!

 

 

Alvaro