Volgende

LNY TNZ Boeken

Opvallend

LNY TNZ boeken?

Via StudentEvent kun je LNY TNZ boeken!

Mitchell Vreeswijk en Jan Stadhouders, twee jongens uit Vlaardingen, delen de passie om een nieuwe twist te geven aan (harde) EDM. Vervolgens besloten de mannen om in 2004 samen het DJ duo LNY TNZ te vormen. Nadat hun muziek online kwam, werden ze al snel opgemerkt in de Nederlandse muziekwereld door hun unieke sound. LNY TNZ verlegt de grenzen van muziekgenres en krijgt hierin support van de top in de DJ wereld. Na een reeks van tours namen Mitchell en Jan een pauze. Dit deden ze om hun studie af te maken, te reizen en aan andere projecten te werken.

Tegenwoordig reizen ze weer de hele wereld rond om op te treden op de grootste festivals. Waaronder Tomorrowland & -World, Wish Outdoor, Dreamfields, EDC Las Vegas, Summerfestival en Defqon.1 Weekend Festival.

Wil jij LNY TNZ boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van LNY TNZ op te vragen! Naast het boeken van LNY TNZ denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

LNY TNZ