Volgende

ADF Samski Boeken

Rap

ADF Samski boeken?

Bij StudentEvent kun je ADF Samski boeken.

De jonge rapper ADF Samski uit Rotterdam brak hard door dankzij eigen beheer releases Breitling en  No Hook. ADF Samski is nog jong, maar heeft een oude ziel. Zijn muziek heeft hiphop-invloeden uit de nineties en zeroes, maar klinkt op debuutalbum Fresh Prince van Noord ook fris en vernieuwend. Met zijn squad ADF laat hij zien dat de hood niet alleen stress is, zoals hij ook zoveel meer is dan de halfbroer van.

Wil je de prijs weten voor een optreden van ADF Samski, dan ben je bij Studentevent aan het juiste adres. Met een transparante werkwijze zorgen we voor de scherpste prijs voor ADF Samski.

ADF Samski boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van ADF Samski op te vragen! Naast het boeken van ADF Samski denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

ADF Samski