Volgende

F1rstman Boeken

Rap

F1rstman (Firstman) Boeken?

Via StudentEvent kun je F1rstman (Firstman) boeken!

Hij kwam uit het niets, scoort hit na hit en bewijst keer op keer een game changer te zijn. F1rstman stelt doelen om te behalen, niet om na te streven. ‘Ik ben een trein. Ik stop niet, ik ken geen stations. Daarom blijft hij doorsjezen, blijf altijd gaan.’ De rasartiest denkt niet in grenzen, maar gaat voor world domination. De volgende bestemming van de F1rstman-expres: Bollywood.

F1rstman is geen type voor albums, hij bouwt liever anthems. Hiervoor vuurt hij zijn tracks op de wereld af op zoek naar een maximaal effect. Deze nummers moeten langdurig effectief blijven binnen een zo breed mogelijke doelgroep. Vervolgens wil ik dat ze over twintig jaar nog steeds beluisterd worden. Ik maak pas een album als ik een effect a la The Weeknd creëer. Dat elke track in de Top 40 komt en elke track z’n eigen videoclip krijgt.” F1rstman zal nog heel veel van zich laten horen en zijn “positive message” nog heel lang verspreiden. Give A Smile , Create A Smile. ” F1rstman”

F1rstman (Firstman) boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van F1rstman op te vragen! Naast het boeken van F1rstman (Firstman) denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

F1rstman