Volgende

Gotu Jim Boeken

Rap

Gotu Jim boeken?

Via StudentEvent kun je Gotu Jim boeken!

“Ik werd wakker, heb weer ** veel geblowd,” luid de iconische openingszin waarmee hij eind 2017 furore maakte op Soundcloud. De sympathieke zingrappende student had je favoriete kleinzoon kunnen zijn, ware het niet dat er zulke uitzinnig vulgaire teksten uit zijn mond komen, Gotu Jim –vrij vertaald uit het sranang; Gouden Jim– heeft eind vorig jaar zijn debuut-EP ‘Tweede klas’ uitgebracht op Burning Fik: het spiksplinternieuwe label van Faberyayo en Abel, en met zijn Generation K tour verkocht hij 5 zalen door het land uit.

Er zijn nieuwe singles gedropt met Baby Boys, Bokoesam en Willie Wartaal en zijn nieuwe plaat staat gepland voor het najaar van 2021. Zijn platen ‘Stiekem wil ik DJ zijn’ en Çhimi uit het Zuiden’ zijn een paar van de vele smaakmakers die je lang hoort komen tijdens een optreden! Deze topper brengt een heerlijke energie mee en is een absolute aanrader voor ieder studentenfeest!

Interesse in Gotu Jim? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Gotu Jim op te vragen! Naast het boeken van Gotu Jim denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Gotu Jim