Volgende

Hansie Boeken

Rap

Hansie boeken?

Via StudentEvent kun je Hansie boeken.

Hansie is een artiest en ijzersterke tekstschrijver. Al sinds kleins af aan was de interesse voor hiphop en RnB groot. Muziek werd hem met de paplepel erin gegoten. Zijn moeder draaide elke zondag RnB, zijn vader luisterde reggae en de ooms en neven kende een voorliefde voor HipHop en RnB. Interesse voor de muziek bleef groeien met artiesten als Tupac, Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem, Ja Rule en 50 Cent als dagelijkse kost.

Met de track ‘C’est La Vie’ met The Partysquad, Josylvio, Bizzey, Broertje en Esko kwam Hansie in 2017 voor het eerst sinds lange tijd naar buiten. Niet de minste artiesten om weer een eerste plaat mee op te nemen toch? Inmiddels is Hansie een vaste waarde in de urban scene. Samenwerkingen met o.a. Tabitha, Caza, Lauwtje en Delany waren het gevolg. Dit zorgde ervoor dat de miljoenen views en streams Hansie de afgelopen jaren om de oren vlogen.

Hansie boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Hansie op te vragen! Naast het boeken van Hansie denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. Je hebt bij ons 1 contactpersoon voor de volledige line-up. Zo zorgen we ervoor dat jij je volledig kunt focussen op de andere onderdelen van het event! 

Hansie