Volgende

Mr. Polska Boeken

Rap

Mr Polska boeken?

Via StudentEvent kun je Mr Polska boeken!

Mr Polska is de Nederlandse-Poolse rapper die in het dagelijks leven de naam ‘Dominik Wlodzimierz Groot’ heeft. Hiermee maakt hij deel uit maakt van het rapcollectief Nouveau Riche.

Zo emigreerde hij 3-jarige leeftijd naar Nederland met zijn moeder, waar hij opgroeide. Na zijn vooropleidingen volgde hij de Herman Brood opleiding.  Vervolgens was het jaar 2010 een goed jaar voor Mr Polska. Hierin rondde hij de Herman Brood Academie af. Ook nam hij in de studio van 101 Barz een wintersessie op. Als klap op de buurpijl won hij ook een Rookie of the Yearaward, voor beste nieuwkomer!

Sindsdien volgen de succesen elkaar in een sneltreinvaart op. In 2012 scoorde hij enorme hits met de singles van ‘Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’ en ‘Hausa Wausa’. Ook in 2013 deed Mr Polska dit succes nog eens even dunnetjes over met zijn mixtape en single van Vlammen. Rauw, energiek en gegarandeerd feest! Dat is kort samengevat waar Mr Polska voor staat. Samen met zijn producer Boaz van de Beatz zetten ze een nieuwe, ruwe sound neer die menig zaal uit zijn voegen laat barsten.

Naast het boeken van Mr Polska denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.
Mr Polska boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Mr Polska op te vragen!

Mr. Polska