Volgende

Young Dylan Boeken

Rap

Young Dylan boeken?

Via StudentEvent kun je Young Dylan boeken!

Muziek was altijd aanwezig in het leven van Young Dylan. Dylan van Rhijn is geboren en getogen in Hoorn, maar zijn moeder is Iers en in Ierland speelt muziek een belangrijke rol. Er gaat in de lokale pub daar geen avond voorbij waarbij de klassiekers niet door heel de tent, uit volle borst, worden meegezongen. Dit is de cultuur waarin Young Dylan is opgegroeid en daarom is hij op latere leeftijd in het licht van deze traditie zelf ook begonnen met het maken van muziek met vrienden.

Zo dook hij ook de studio in met zijn jeugdvriend Antoon en is hij al te horen op “Deze Avond” en “Discotheek“. Beide zijn tracks staan op het album van Antoon “De Nacht Is Van Ons“. Begin september bracht Young Dylan zijn eerste eigen single “Student Met Schijt” uit. De single is een greep uit het studentenleven van Young Dylan, natuurlijk wel allemaal met een knipoog. De gezelligheid en gekkigheid is goed terug te horen in Young Dylans muziek en de muziek die nog komen gaat.

Young Dylan boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van Young Dylan op te vragen! Naast het boeken van Young Dylan denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als opkomende artiesten.

Young Dylan