Volgende

East & Young Boeken

Talent DJ's

East en Young boeken?

Via StudentEvent kun je East en Young boeken! East en Young bestaat uit de 2 Nederlanders Marc van Oosterbaan & Ivo de Jong. Het zijn 2 zeer getalenteerde jongens die de van oorsprong ‘main room/progressive sound’ verspreiden. Door hun verse benadering van de electronic music, blijven ze vernieuwen in hun stijl.

In 2008 brengen East en Young hun debuuttrack ‘Reveal’ uit via Spinnin’ Records. in 2011 ontvangen East en Young zelfs de SLAM!FM Award voor Best New DJ Talent. Het succes van East en Young ging maar door en in 2013 tekenden ze een deal met Ultra Music/Sony. Tracks onder deze deal waren ‘Starting Again’ en de knaller ‘Jupiter’.

De jongens van East en Young hebben nu al grote namen op hun lijstje staan van artiesten waar ze mee samen hebben gewerkt zoals: Gregor Salto, John Dahlback en het label Fly Eye! Met hun sfeervolle en melodieuze tracks hebben ze al veel support gekregen van artiesten zoals: Laidback Luke, Tiesto, The Swedisch House Maffia & David Guetta!

Naast het boeken van East en Young denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten. East en Young boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van East en Young op te vragen!

 

 

East & Young