Volgende

Legy & Le Cap Boeken

Talent DJ's

LEGY & LE CAP boeken?

Via StudentEvent kun jij LEGY & LE CAP boeken.

Het Utrechtse Duo LEGY & LE CAP staat voor energie en kwaliteit. Ze leven hun dubbelleven overdag en in de nacht: als Superman wisselen ze tussen het rechtenleven en het nachtleven. En natúúrlijk nemen ze hun stijlvolle smaak mee in hun sets! Met hun energieke “GoonPop” sets nemen ze je mee op een magische reis van hitjes, clubbangers en schuurvibes.

Dat je niet meer om LEGY & LE CAP heen kunt blijkt maar weer: iedere maand doen de heren tientallen shows in Amsterdamse clubs, op concepten als Happy Feelings en Vunzige Deuntjes, bij festivals als Solar, We Are Electric en Verknipt en natuurlijk studentenverenigingen door heel Nederland! De mannen zijn reeds op tour geweest met Kris Kross Amsterdam en pakken dit jaar ook hun eerste boekingen in het buitenland, dus waar wacht je op?

LEGY & LE CAP boeken? Neem dan contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van LEGY & LE CAP op te vragen! Naast het boeken van LEGY & LE CAP denken wij ook graag mee over de verdere invulling van jullie programma.

Legy & Le Cap