Volgende

ANOTR Boeken

Techno

ANOTR boeken?

Via StudentEvent kun je ANOTR boeken!

De ideale set volgens ANOTR: Spanning, veelzijdigheid en onverwachtse dingen. Het bereiken van het “WOW” gevoel bij het publiek is het ultieme doel tijdens iedere set! Dat de jongens een garantie zijn voor succes in de toekomst is ook bij anderen opgevallen; de labels liggen aan hun voeten. Het rijtje labels, bestaande uit onder andere Armada, Snatch en Defected, is er eentje waar menig artiest jaloers van wordt.

Na een aantal jaren gescheiden te hebben geexpirimenteerd met verschillende genres, is het duo een samenwerking aangegaan in April 2013 en produceren nu Deep/Tech House. Beiden zijn zijn zeer gedreven om zich tot de Nederlandse top te kunnen rekenen. Na een aantal singles hebben de heren een eigen stijl gecreëerd waarin de diepe en harde grooves centraal staan.

Dat de jongens een garantie zijn voor succes is wel duidelijk; de labels liggen aan hun voeten. Met onder andere Armada en Defected, zal menig artiest jaloers van wordt. Bekijk hun Soundcloud zodat de diepe harde grooves van Anotr je alvast naar een next level brengen.

Naast het boeken van ANOTR denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. We zijn gespecialiseerd in zowel bekende als onbekende artiesten.
Wil jij ANOTR boeken? Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en actuele prijs van ANOTR op te vragen!

ANOTR